Schildersbedrijf Delden

U wilt niet alleen nu een goed stuk schilderwerk, maar over een paar jaar moet het er nog steeds verzorgd uit zien! Klus- en schildersbedrijf Vos in Delden geeft standaard 5 jaar garantie op al het schilderwerk zowel binnen- als buitenshuis. Daarnaast krijgt u elke 2,5 jaar een gratis controle en vakkundig advies over optimaal onderhoud van uw huis.

Schilderen van uw woning

Schilderwerk (zowel buiten als binnen) speelt een belangrijke rol in het onderhoud van uw woning. Het schilderwerk zorgt niet alleen voor een mooie afwerking maar heeft ook een beschermende functie. Eens in de paar jaar is het schilderwerk van uw woning aan vervanging toe.

Een noodzakelijke klus waar u helaas niet aan ontkomt… een klus voor Klussenbedrijf Rene Vos!

Klussenbedrijf Rene Vos in Delden verzorgt al het schilderwerk in en om uw woning. Goed schilderwerk beschermd uw woning tegen vocht en weersomstandigheden en het voorkomt slijtage. Tevens verlengt goed schilderwerk de levensduur van uw gevel, kozijnen, deuren en andere onderdelen van uw woning.

Schildersbedrijf in Delden, vakmanschap en kwaliteit

Ga voor vakmanschap en kwaliteit en laat uw schilderwerk over aan een professioneel klussenbedrijf. Klussenbedrijf Rene Vos in Delden heeft jarenlange ervaring met schilderklussen. Wij gebruiken alleen de beste materialen en gereedschappen.

Wilt u verzekerd zijn van een mooi eindresultaat?
Laat het schilderwerk dan over aan een ervaren schildersbedrijf: Rene Vos klussenbedrijf en schildersbedrijf.

Benieuwd naar onze prijzen?

Bel of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!
06 – 29 17 25 10
E-mail: info@vosonderhoud.nl