Timmerwerk: kozijnen, ramen en deuren

Kozijn, ramen en deuren moeten jarenlang meegaan en het liefst zo min mogelijk onderhoud nodig hebben. Klussenbedrijf Rene Vos heeft alles in huis om u een kozijn, raam of deur te adviseren waar u lang plezier van heeft. Wij hebben jarenlange ervaring met veel soorten timmerwerk: onderhoud, restauratie, renovatie, verbouw en aanbouw.

Klussenbedrijf Rene Vos in Delden levert en plaatst kozijnen, ramen en deuren in alle maten en variaties.

Goede voorlichting

Ter verfraaiing van uw woning is of ter vervanging: nieuwe kozijnen, ramen en deuren zijn meestal een forse investering. Laat u daarom goed voorlichten over de vele duurzame mogelijkheden. Hout of kunststof, isolerend glas in combinatie met duurzaamheid zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Hout of kunststof kozijnen?

De meeste bestaande kozijnen van hout gemaakt. Een duurzaam maar onderhoudsgevoelig product. Er zijn echter ook varianten verkrijgbaar die veel onderhoudsvriendelijker zijn. Bij Klussenbedrijf Rene Vos krijgt u altijd eerlijke en uitgebreide informatie over de vele mogelijkheden en daarbij behorende kosten / investering. Op die manier kunt u altijd een verantwoorde keuze maken. Door gebruik van de nieuwste materialen bent u verzekerd van een goede investering.

Wij werken o.a. met: Kunststof, Trespa en Plastisol

Wilt u kozijnen, ramen en/of deuren geplaatst hebben?

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u!

Bel of mail ons voor meer informatie:
06 – 29 17 25 10
E-mail: info@vosonderhoud.nl